Hvad kan vi tilbyde

Vores behandlinger

Her på klinikken udføres mange forskellige behandlinger. Vi har mange års erfaring og vi gør alt for at yde den bedste behandling til vores patienter. Vælg behandling i menuen og læs om de forskellige behandlinger.

VI TILBYDER

Almindelig
fodbehandling

Hælrevner er revneformede åbninger i den hårde hud, der ofte dækker hælens bageste underside i en halvmåneform. Revnernes øverste kanter er hårde og kan nogle gange brede sig så dybt ind i hudens levende lag, at de bløder. Det kan være temmelig smertefuldt.

Kompliceret fodbehandling

Kompliceret fodbehandling indeholder klipning og slibning af fortykkede negle og beskæring af meget hård hud/ hælrevner og evt ligtorne.

Bøjlebehandling

Ved behandling af nedgroede negle benyttes en bøjle til at afhjælpe problemet. Bøjlen fremstilles til den enkelte tå efter behov.

Fremstilling af aflastninger

Det kan i nogen tilfælde være nødvendigt med aflastninger til tæerne. Disse fremstilles til den enkelte patient efter behov. Tal med din fodterapeut om dit behov for aflastninger.

Fremstilling af fodindlæg

På klinikken fremstiller vi selv fodindlæg. Vi tager aftryk af din fod og tilpasser indlægget så det yder optimal støtte til din fod. Spørg efter indlæg i klinikken.

Massage i professionel massagestol

På klinikken har vi en profressionel massagestol som kan give fuld ryg, lænde, skulder massage. Få en behandling i 15 minutter for kun 30,-

 

Salg af fodfile, fodcremer mv

I klinkken sælges fodfile, fodcremer, aflastninger mv til fornuftige priser. Spørg din fodterapeut til råds